Laskettelukeskukset

Laskettelukeskukset

Laskettelukeskukset
Missä on maailman pisin laskettelurinne?
by Ari/ on 03 Aug 2022

Missä on maailman pisin laskettelurinne?

Maailman pisin laskettelurinne löytyy oletettavasti Sveitsin Zermattista. Pisintä laskua ei ole helppoa nimetä erinäisten syiden vuoksi. Maailman pisin yhtenäiseksi rinteeksi merkitty lasku löytyy kuitenkin Sveitsistä, Kleine Matterhorn sijaitsee 3880 metrin korkeudessa ja sieltä laskettaessa aina alas kylään asti kertyy matkalle pituutta jopa 21 kilometriä. Pisin yksittäiseksi merkattu rinne taas sijaitsee Ranskan Alpe d’Huezissa ja sille löytyy pituutta 16 kilometriä. Sisätilojen Maailman Pisin Laskettelurinne Laskettelua sisätiloissa? Kyllä, sekin on mahdollista. Erikoisimman sisälaskettelukeskuksen tittelin saa arvatenkin Dubai, jossa laskettelukeskus sijaitsee ostoskeskuksessa.

Laskettelukeskukset
Lapin laskettelukeskukset tarjoavat jokaiselle vaihtoehtoja
by Ari/ on 15 Feb 2022

Lapin laskettelukeskukset tarjoavat jokaiselle vaihtoehtoja

Lapin laskettelukeskukset ovat monipuolisia ja suosittuja. Ne tarjoavat jokaiselle vaihtoehdon aina lapsista aikuisiin ja perheistä ystäväporukoihin. Lapissa sijaitsevat laskettelukeskukset ovat myös erityisen suuria ja niiden rinteiden tarjoamat maisemat ainutlaatuisia. Nämä laskettelukeskukset ovat tunnettuja turistien keskuudessa, joten ne tarjoavat myös erityisen paljon palveluja ja erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit lukea seuraavaksi muutamasta tunnetuimmasta Lapissa sijaitsevasta laskettelukeskuksesta ja niiden tarjonnasta! Lapin Laskettelukeskukset Perheille Monet Lapin hiihtokeskukset ja laskettelukeskukset sopivat koko perheille. Tällainen on esimerkiksi Kuusamossa sijaitseva Ruka, joka on monen mielestä Lapin parhaita – ellei jopa paras – laskettelukeskus.

Laskettelukeskukset
Ruotsin laskettelukeskukset
by Ari/ on 21 Dec 2021

Ruotsin laskettelukeskukset

Naapurimaastamme Ruotsista löytyy monia mahtavia laskettelukeskuksia, joihin myös suomalaiset matkustavat lomalle silloin tällöin. Monille tulee ensimmäisenä mieleen Ruotsin suurin laskettelukeskus, eli Åre, mutta Ruotsista löytyy myös lukuisia muita laskettelukeskuksia, jotka ansaitsevat huomiota yhtä lailla. Jos suunnittelet laskettelumatkaa naapurimaahamme, sinun kannattaa lukea tämä artikkeli. Kerromme sinulle, mistä löytyvät mielenkiintoisimmat Ruotsin laskettelukeskukset, joihin matkustaminen on ajan ja vaivan arvoista. Ruotsin Laskettelukeskukset – Hemavan-Tärnaby Vaikka Ruotsin suurin laskettelukeskus vetää puoleensa monia, löytyy Ruotsista silti muutamia mielenkiintoisia kohteita, joille kannattaa antaa mahdollisuus.